НОВОСТИ New:

Чемпіонат України з дефтхеквондо (під юридикцією ВФТ)



Офіційній чемпіонат України з тхеквондо серед спортсменів з вадами слуху (під юридикцією Спортивної федерації глухих України), який був запланований 13-14 квітня в Кончі-заспі і неодноразово перенесений, не відбудеться від браку державних коштів.

Але за пропозицією Федерації тхеквондо України (ВТФ) в особі представника Артура Седракяна СФГУ сьогодні погодила Умови про проведення Чемпіонату України з дефтхеквондо (під юридикцією ВФТ) 13 грудня 2015 року в м. Харкові, який спочатку був запланований в календарному плані ВТФ, як ЧУ з паратхеквондо і дефтхеквондо 30-31.10 в Кіровограді.
Представники СФГУ приїдуть на цей захід з метою контроля допуску глухих спортсменів щодо аудіограми і оформлення картки-сертифікату допуску до змагань.
Умови про проведення цього змагання поки ще погоджується і після підписання керівництва ВТФ будуть надіслані всім від А.Седракяна.

З повагою, Олег Лаврик
Share this Article on :
 
main3-wrapper
© Copyright Информационно-новостной Портал №1 *о Боевых Искусствах и о Спорте вживую..* работает с 25.12.2010 | Powered by Blogger.com. Rambler's Top100