НОВОСТИ New:

ХІІІ літня Універсіада України з тхеквондо (ВТФ) 25.5 - 26.5.2017


Цілі і завдання

Змагання проводяться з метою:
- популяризація та розвиток тхеквондо ВТФ в Україні;
- підвищення майстерності спортсменів та кваліфікації суддів;
- виявлення сильніших спортсменів – кандидатів до збірної команди України;
- оцінка роботи тренерсько-викладацького складу, фізкультурно-спортивних організацій, закладів фізичної культури і спорту та рейтингу спортсменів України зі спортивної майстерності;
- пропаганда здорового способу життя, залучення молодого покоління до активних занять спортом.
- патріотичне виховання молоді.

Строки та місце проведення заходу

ХІІІ літня Універсіада України з тхеквондо (ВТФ) проводиться за адресою: м. Київ, вул. Фізкультурна 1, з 25 по 26 травня 2017 року.
День приїзду команд 25 травня 2017 року.

Організація та керівництво проведення заходу

Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснюється Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України».
Безпосереднє проведення змагань покладається на Технічний комітет ГО «ФТУ (ВТФ)», головну суддівську колегію, затверджену Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за поданням ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України», та відокремлений підрозділ ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України» в м. Києві.



Учасники заходу

Відповідно до вимог Єдиної спортивної класифікації України та правил змагань з тхеквондо ВТФ у змаганнях беруть участь спортсмени 18–28 років.
Допуск команд здійснюється відповідно заявок, яка завірена відокремленим підрозділом ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України» відповідних областей та міст.
Спортсмени повинні мати спортивний розряд та спортивну кваліфікацію, що визнана Всесвітньою федерацією тхеквондо (ВТФ) та зазначена в особистій книжці спортсмена ГО «ФТУ (ВТФ)»: не нижче І розряд та 1 гип. Спортивна кваліфікація (гип) повинна бути підтверджена ГО “ФТУ (ВТФ)”.
Змагання проводяться у таких вагових категоріях:
чоловіки: -54, -58, -63, -68, -74, -80, -87, + 87 кг.
жінки: -46, -49, -53, -57, -62, -67, -73, + 73 кг.
Склад команди: 17 чоловік, у т. ч. 16 спортсменів, 1 тренер.
Усі учасники змагань повинні мати допуск лікаря ОЛФД, страховий поліс, документ, що підтверджує особу спортсмена (паспорт), студентський квиток, класифікаційну книжку спортсмена та атестаційний сертифікат на відповідний гип.
Спортсмени змагаються у формі та захисному спорядженні, відповідно до правил змагань з тхеквондо (WTF), які повинен мати кожен учасник змагань.
Секундант спортсмена повинен бути одягнений у спортивну форму або костюм, відповідно до вимог WTF.
Тренери (керівники та представники команд), які не є членами ГО «Федерація тхеквондо ВТФ України», до участі у змаганнях не допускаються.
Представники (керівники) команд зобов’язані забезпечувати явку учасників на церемонію відкриття, закриття змагань та нагородження; дисципліну і порядок серед спортсменів та вболівальників, які прибули на змагання з цими командами, в місці проведення змагань; вихід учасників на поєдинки. Керівники команд, тренери, вболівальники та батьки не мають права втручатися в роботу суддівського корпусу та Оргкомітету. Спортсмени, керівники команд, тренери та інші учасники зобов’язані беззаперечно виконувати всі вимоги даного Регламенту і Правил змагань, при цьому проявляючи дисциплінованість, організованість, повагу до суперників, суддів та глядачів.
За нетактовну поведінку спортсмена, тренера або представника команди під час змагань за рішенням Дисциплінарного комітету ФТУ вся команда може бути знята зі змагань, а результати її спортсменів анульовані.




Характер заходу

Змагання проводяться як особисто-командні.
Командні результати визначаються за найбільшою сумою очок залікових учасників відповідно рейтингу з олімпійських видів спорту, затвердженого Міністерством молоді та спорту України.

Безпека та підготовка місця проведення змагань

Порядок підготовки спортивних споруд та дотримання безпеки учасників і глядачів під час проведення змагань проводиться у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 "Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів".
З метою забезпечення безпеки глядачів та учасників змагань спортивні змагання проводяться тільки на спортивних спорудах, прийнятих до експлуатації державними комісіями, і за наявності актів технічного обстеження придатності спортивної споруди для проведення заходу.
Відповідальність за підготовку місця змагань, забезпечення безпеки спортсменів тренерів та представників команд при проведенні ХІІІ літньої Універсіади України з тхеквондо (ВТФ), організацію харчування, зустріч і відправку учасників змагань і суддів покладається на організаційний комітет змагань відокремленого підрозділу ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України» в м. Київ.
Відповідальність за дотримання Регламенту та Правил змагань покладається на суддівський корпус, затверджений комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та спорту України за поданням ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України», та Технічний комітет ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України».
За технічну підготовленість спортсменів та відповідність спортивному розряду відповідає представник команди, особистий тренер спортсмена та керівник організації, який підписує заявку та відряджає спортсменів на змагання.
Медичне забезпечення змагань проводиться відповідно до «Положення про медичне забезпечення спортивно-масових заходів», затверджене наказом Міністерства охорони здоров’я України з обов’язковим залученням бригади швидкої допомоги та присутністю лікаря.

Умови визначення першості та нагородження переможців і призерів

Спортсмени, які посіли: І-ІІІ місця у ХІІІ літній Універсіаді України з тхеквондо (ВТФ), нагороджуються медалями та дипломами (грамотами) Комітету.
Команди, що посіли І-ІІІ місця нагороджуються кубками та дипломами (грамотами) Комітету.
Збірні команди територіальних відділень з ФВС, що посіли І-ІІІ місця у комплексному заліку по групам, нагороджуються кубками та дипломами (грамотами) Комітету.
Команди ВНЗ, які посіли І-ІІІ місця у комплексному заліку в кожній категорії окремо (по 6-м категоріям), нагороджуються кубками та дипломами (грамотами) Комітету.
Команди ВНЗ, які посіли І-ІІІ місця у комплексному заліку серед усіх ВНЗ, нагороджуються кубками та дипломами (грамотами) Комітету.
Тренери спортсменів і команд, які посіли І-ІІІ місця у змаганнях з видів спорту, нагороджуються дипломами (грамотами) Комітету.
Під час нагородження спортсмени повинні бути одягнені в уніформу тхеквондо ВТФ «добок» або у спортивну форму.

Умови фінансування заходу та матеріального забезпечення учасників

Витрати на організацію та проведення ХІІІ літньої Універсіади України з тхеквондо (ВТФ), здійснюються за рахунок коштів передбачених державним бюджетом Комітету на 2017 рік, та інших позабюджетних коштів (харчування суддів, нагороджувальна атрибутика та матеріальне забезпечення) відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2017 рік і кошторису, затвердженого Комітетом.

Строки та порядок подання заявок на участь у заході

Реєстрація спортсменів на участь у змаганні проводиться на сайті http://ukr.tkdo.events до 23 травня 2017 року. Спортсмени, які не пройшли реєстрацію на сайті http://ukr.tkdo.events, до участі у ХІІІ літній Універсіаді України з тхеквондо (ВТФ) не допускаються.
Начальники територіальних відділень з ФВС Комітету з ФВС МОН України та керівники ВНЗ несуть повну відповідальність за своєчасне представлення попередньої заявки, правильне та достовірне заповнення іменних заявок і документів згідно з вимогами цього Регламенту.
У попередній заявці необхідно вказати кількість спортсменів і тренерський склад (чоловіків і жінок окремо), які заявляються у виді спорту.
Тренер-представник команди в день приїзду на змагання подає в комісію по допуску наступні документи:
Іменну заявку, надруковану в двох примірниках (форма додається) і завірену лікарем ЛФД або студентської поліклініки, в якій обов’язково вказати повну назву кожного ВНЗ, його абревіатуру, категорію (згідно з кількістю студентів) та відомчу підпорядкованість;
На кожного учасника подаються:
паспорт;
студентський квиток (пластиковий) або залікова книжка студента, слухача, курсанта (для випускників – завірену копію або оригінал диплому про закінчення навчального закладу);
документ, який підтверджує виконання спортивного розряду;
страховий поліс;
технічну заявку;
звіти головних суддів про проведення територіальних змагань з видів спорту;
дозвіл на обробку персональних даних.
Примітки:
при відсутності будь-якого з документів спортсмени або команди до змагань не допускаються;
виїзд спортсменів і команд на змагання дозволяється лише після одержання офіційного виклику.
До змагань допускаються команди та учасники, які підтвердили в установлений термін свою участь.

Даний регламент є додатком до Регламенту фінальних змагань
ХІІІ літньої Універсіади України 2017 року.


Program:

Четвер – 25 травня:
13:00-18:00 – засідання мандатної комісії;
16:00-18:00 – зважування учасників першого дня змагань.
Після проходження мандатної комісії, зміна вагової категорії забороняється.
19:00-20:00 – засідання представників команд та жеребкування.
П’ятниця – 26 травня:
Виступи учасників у відповідних вагових категоріях:
чоловіки: -54, -58, -63, -68, -74, -80, -87, + 87 кг.
жінки: -46, -49, -53, -57, -62, -67, -73, + 73 кг.
09:00-13:00 – попередні поєдинки;
13:00-14:00 – перерва;
14:00-14:30 – урочисте відкриття змагань
14:30-20:00 – продовження змагань, півфінали та фінали;
20:00-20:30 – церемонія нагородження переможців та призерів змагань.
20:30-21:00 – підведення підсумків роботи суддів

Можливі зміни в регламенті по закінченню реєстрації.
Регламент тривалості поєдинків буде затверджено після закінчення реєстрації усіх учасників змагань, про що буде повідомлено на засіданні представників команд в день приїзду команд.
http://ukr.tkdo.events/tournaments/?tid=161


Share this Article on :
 
main3-wrapper
© Copyright Информационно-новостной Портал №1 *о Боевых Искусствах и о Спорте вживую..* работает с 25.12.2010 | Powered by Blogger.com. Rambler's Top100