НОВОСТИ New:

XIV літня Універсіада України з тхеквондо (ВТФ)

Картинки по запросу літня Універсіада України з тхеквондо
1. Цілі та завдання

XIV літня Універсіада України з тхеквондо (далі – Універсіада) проводиться з метою:
- широкого залучення здобувачів вищої освіти до занять фізичною культурою та спортом;
- подальшого розвитку виду спорту тхеквондо і його популяризації;
- стимулювання розвитку фізичної культури та спорту у закладах вищої освіти (далі – ЗВО) та підготовки до ХХХ Всесвітньої літньої Універсіади 2019 року.

2. Строки і місце проведення змагань

Універсіада з виду спорту проводиться поетапно (без проведення зональних змагань):
I етап – змагання в ЗВО вересень – жовтень місяці 2018 року;
II етап - територіальні змагання (області і м. Київ) – листопад місяць 2018 року;
ІV етап – фінальні всеукраїнські змагання, проводяться з 04 квітня по 05 квітня 2019 року, м. Івано-Франуківськ , за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Мазепи, 142-А, легкоатлетичний манеж

3. Організація та керівництво проведенням змагань
Загальне керівництво організацією та проведенням Універсіади здійснюється Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (далі – Комітет), Всеукраїнською громадською організацією «Спортивна студентська спілка України» (далі СССУ) та ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України».
Відповідальність за підготовку та безпосереднє проведення Універсіади покладається на Івано-Франуківське міське відділення (філію) Комітету, Івано-Франуківський міський структурний підрозділ СССУ, осередок ГО «ФТУ (ВТФ)» у Івано-Франуківську та суддівську колегію, яка узгоджена Федерацією та затверджена відповідним наказом Комітету.

4. Учасники змагань
Учасниками Універсіади є студенти, аспіранти, докторанти, ад’юнкти, курсанти університетів, академій, інститутів та коледжів у структурі ЗВО, денної форми навчання, незалежно від відомчої підпорядкованості і форм власності ЗВО та випускники ЗВО, які закінчили навчання у 2018 році.
Допуск команд здійснюється відповідно заявок, які завірені відокремленим підрозділом ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України» відповідних областей та міст.
До участі у змаганнях допускаються лише тренери (керівники та представники команд) та спортсмени які є членами ГО «Федерація тхеквондо ВТФ України» .
Спортсмени повинні мати спортивний розряд та спортивну кваліфікацію, що визнана Всесвітньою федерацією тхеквондо (ВТФ) та зазначена в особистій книжці спортсмена ГО «ФТУ (ВТФ)»: не нижче І розряд та 1 Дан (Пум). Спортивна кваліфікація Дан (Пум) повинна бути підтверджена ГО “ФТУ (ВТФ)”.
Усі учасники змагань повинні мати допуск лікаря ОЛФД, страховий поліс, документ, що підтверджує особу спортсмена (паспорт), студентський квиток, особисту книжку спортсмена ГО “ФТУ (ВТФ)” та атестаційний сертифікат на відповідний Дан (Пум).
Вік учасників – 1991 р. н. i молодші.
Студенти, які навчаються у філіях ЗВО, розташованих за межами областей, беруть участь у складі збірної території.
У складах команд дозволяється брати участь іноземним студентам денної форми навчання, які перебувають в Україні на законних підставах.
У фінальних змаганнях з тхеквондо (у розділі «КЕРУГІ», ) приймають участь збірні команди областей та м. Києва.
Склад команди з тхеквондо, відповідно до додатку 2. розділу
«V. Учасники заходу» Регламенту № 67 проведення XIV літньої Універсіади України від 20.06.2018 року (далі Загальний Регламент Універсіади).
Склади команд:
у розділі «КЕРУГІ» спортсмени - 8 жінок та 8 чоловік і 2 тренера;
У розділі «КЕРУГІ» спортсмени змагаються у формі та захисному спорядженні, відповідно до правил змагань з тхеквондо (WTF) з керугі, які повинен мати кожен учасник змагань.

Секундант спортсмена повинен бути одягнений у спортивну форму або діловий костюм, відповідно до вимог тхеквондо WTF.
Представники (керівники) команд зобов’язані забезпечувати явку учасників на церемонію відкриття, закриття змагань та нагородження; дисципліну і порядок серед спортсменів та вболівальників, які прибули на змагання з цими командами, в місці проведення змагань; вихід учасників на поєдинки. Керівники команд, тренери, вболівальники та батьки не мають права втручатися в роботу суддівського корпусу та Оргкомітету. Спортсмени, керівники команд, тренери та інші учасники зобов’язані беззаперечно виконувати всі вимоги даного Регламенту і Правил змагань, при цьому проявляючи дисциплінованість, організованість, повагу до суперників, суддів та глядачів.
За нетактовну поведінку спортсмена, тренера або представника команди під час змагань за рішенням Дисциплінарного комітету ФТУ вся команда може бути знята зі змагань, а результати її спортсменів анульовані.

5. Характер заходу

Змагання проводяться як особисто-командні.
Універсіада проводиться згідно з відповідними розділами цього Регламенту та Загального Регламенту Універсіади та діючими всеукраїнськими і міжнародними правилами змагань з тхеквондо, які затверджені в установленому порядку.
Універсіада проводиться відповідно до розділів «VІІ. Категорії ЗВО» та «VІІІ. Групи за територіями» Загального Регламенту Універсіади.


Program:
6. Програма проведення змагань у розділах «КЕРУГІ».

4 квітня 2019 р.:
13:00-18:00 – засідання мандатної комісії;
16:00-18:00 – зважування учасників першого дня змагань.
Після проходження мандатної комісії, зміна вагової категорії забороняється.
19:00-20:00 – засідання представників команд та жеребкування.
5 квітня 2019 р.:
«КЕРУГІ» (спаринг)
Виступи учасників у відповідних вагових категоріях:
чоловіки: -54, -58, -63, -68, -74, -80, -87, + 87 кг.
жінки: -46, -49, -53, -57, -62, -67, -73, + 73 кг.
09:00-13:00 – попередні поєдинки;
13:00-14:00 – перерва;
14:00-14:30 – урочисте відкриття змагань;
14:30-20:00 – продовження змагань, півфінали та фінали;
20:00-20:30 – церемонія нагородження переможців та призерів змагань;
20:30-21:00 – підведення підсумків роботи суддів.
Регламент поєдинків: 3 раунди по 2 хвилині, перерва 1 хвилина.
Можливе внесення змін до Регламенту по закінченню реєстрації учасників

7. Безпека та підготовка місць проведення змагань

Підготовка місць проведення змагань здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів».
З метою забезпечення безпеки глядачів та учасників змагань спортивні змагання проводяться тільки на спортивних спорудах, прийнятих до експлуатації державними комісіями, і за наявності актів технічного обстеження придатності спортивної споруди для проведення заходу.
Відповідальність за підготовку місця змагань, забезпечення безпеки спортсменів тренерів та представників команд при проведенні XIV літньої Універсіади України з тхеквондо (ВТФ), покладається на організаційний комітет змагань відокремленого підрозділу ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України» у м. Івано - Франківськ .
За технічну підготовленість спортсменів та відповідність спортивному розряду відповідає представник команди, особистий тренер спортсмена та керівник організації, який підписує заявку та відряджає спортсменів на змагання.
Медичне забезпечення змагань проводиться відповідно до «Положення про медичне забезпечення спортивно-масових заходів», затверджене наказом Міністерства охорони здоров’я України із залученням бригади швидкої допомоги та присутністю лікаря.

8. Умови визначення та нагородження переможців і призерів

Умови визначення та нагородження переможців і призерів Універсіади здійснюється відповідно до вимог розділів IХ. «Підведення підсумків» та Х. «Нагородження переможців і призерів» Загального Регламенту Універсіади.

9. Умови фінансування заходу та матеріальне забезпечення учасників

Витрати на участь команд у фіналі Універсіади відповідно до вимог розділу ХІ. «Умови фінансування заходу та матеріального забезпечення учасників» Загального Регламенту Універсіади. Фінансові вимоги можуть бути змінені.

10. Строки та порядок подання заявок на участь у змаганнях

Заявки на участь у фінальних змаганнях Універсіади від збірних команд областей та м. Києва подаються за 30 днів до початку змагань до ГСК Універсіади за адресою: вул. Дмитрівська, 46, м. Київ, 01054: Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (e-mail: sport_vnz@ukr.net), СССУ (e-mail: vik2801@i.ua) та ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України» (e-mail: office.ftu@gmail.com).
Тренер-представник команди в день приїзду на змагання подає в комісію по допуску документи відповідно до вимог розділу ХІІІ. «Порядок і строки подання заявок» Загального Регламенту Універсіади:
- іменну заявку, надруковану в двох примірниках (форма додається) і завірену лікарем ЛФД, в якій обов’язково вказати повну назву кожного ЗВО, його абревіатуру, категорію (згідно з кількістю студентів) та відомчу підпорядкованість (додається).;
- паспорт громадянина України;
- для іноземних студентів підтверджуючий документ про законне перебування в Україні;
- студентський квиток (пластиковий) або залікова книжка, для випускників 2018 року оригінал або копію диплому про закінчення навчання, яку завірено наторіально;
- документ, який підтверджує виконання спортивного розряду;
- атестаційний сертифікат на відповідний Дан (Пум), підтверджений ГО “ФТУ (ВТФ)”.
- особисту книжку спортсмена ГО “ФТУ (ВТФ)”
- страховий поліс;
- дозвіл на обробку персональних даних.

Примітки:
- при відсутності будь-якого з документів спортсмени або команди до змагань не допускаються;
- до змагань допускаються команди та учасники, які підтвердили в установлений термін свою участь.

11. Інші умови

Оперативний звіт про проведення змагань (який містить в т. ч. 3 - 4 фото, відео, інформацію про кількість команд та учасників, відкриття та закриття змагань) подається Івано - Франківським міським відділенням (філією) Комітету та Івано - Франківським міським осередком СССУ в день закінчення змагань на електронну адресу: nastyavolob@ukr.net (Анастасія Волобуєва – моб. тел.: (067) 9888025).
Підсумкові матеріали про проведення змагань, які складаються з звіту головного судді, протоколи змагань, результати командної першості з виду спорту для команд територій і для ЗВО, заявок команд, протоколу засідань мандатної комісії та суддівської колегії, подаються в двох екземплярах в п’ятиденний термін після закінчення змагань до Івано - Франківського міського відділення (філії) Комітету.
Івано - Франківське міське відділення (філія) опрацьовує підсумкові матеріали про проведення змагань та в три денний термін, після отримання, подає екземпляр до ГСК Універсіади за адресою: вул. Дмитрівська, 46,
м. Київ, 01054: Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (e-mail sport_vnz@ukr.net).
Засідання мандатної комісії проводиться особами, які призначаються головним суддею змагань. До складу мандатної комісії, в обов’язковому порядку входить представник Київського міського відділення (філії) Комітету, Івано - франківського міського осередку СССУ. Протокол засідання мандатної комісії є невід’ємною частиною звіту головного судді.
Реєстрація спортсменів на участь у змаганні проводиться на сайті http://ukr.tkdo.events до 31.03.2019 року. Спортсмени, які не пройшли реєстрацію до участі у ХІV літній Універсіаді України з тхеквондо (ВТФ) не допускаються.

Цей Регламент є додатком до Регламенту № 67 проведення XIV літньої Універсіади України від 20.06.2018 року.

Share this Article on :
 
main3-wrapper
© Copyright Информационно-новостной Портал №1 *о Боевых Искусствах и о Спорте вживую..* работает с 25.12.2010 | Powered by Blogger.com. Rambler's Top100