НОВОСТИ New:

Положення


про Всеукраїнський семінар
 з підготовки суддів та тренерів з тхеквондо (ВТФ)
 у розділі пумсе.

Мета і задачі.

            Основною метою проведення семінару є сприяння розвитку тхеквондо (ВТФ) в Україні, ознайомлення з Правилами змагань з тхеквондо (ВТФ) у розділі пумсе з доповненнями та поясненнями від 06.12.2012 року; підвищення рівня технічної підготовки та дотримання міжнародних вимог у виконанні пумсе; вирішення будь-яких технічних питань, пов’язаних із виконанням пумсе, виступом на змагання; суддівство; подальше удосконалення організації роботи тренерського та суддівського корпусу.
            Задачі семінару:
-      ознайомити з Правилами змагань з тхеквондо (ВТФ) з пумсе,
-      надати організаційну, технічну та методичну допомогу,
-      підвищити кваліфікацію суддів до чемпіонату України з пумсе 2013 року.


Час і місце проведення семінару.

            Семінар відбудеться 12-13 січня 2013 року у м. Запоріжжі, пров. КІМ 2, Центр дозвілля і здоров’я ЗАТ «ЗАЗ». Початок семінару 12 січня о 10.00.

Керівництво проведенням семінару.

            Керівництво здійснюється Федерацією тхеквондо (ВТФ) України. Безпосереднє проведення семінару покладається на науково-методичну комісію та суддівську колегію ФТУ.

Учасники семінару.

            У семінарі беруть участь судді та тренери, направлені обласними (місцевими) осередками федерації тхеквондо (ВТФ) України. Учасники семінару обов’язково повинні мати спортивну форму (добок) та спортивне взуття, а також документ, який підтверджує підготовку з тхеквондо (ВТФ).
            Окремо, за попередньою заявкою та узгодженням із керівництвом федерації, може буде дозволена участь у семінарі запрошених осіб, які не є членами будь-яких федерацій тхеквондо, не визнаних ВТФ.
  

Програма семінару.

            У програму семінару включено: вивчення Правил змагань з тхеквондо (ВТФ) з пумсе з поясненнями та інтерпретаціями від 06.12.2012 (традиційні пумсе та фрістайл), теоретичні та практичні заняття з вивчення традиційних пумсе (Тегук 4 джан – Пьонвон), надання організаційної, технічної та методичної допомоги, практичні заняття з підготовки суддів до чемпіонату України.

Фінансування семінару.

Забезпечення методичними матеріалами, технічними засобами та оренда приміщення – за рахунок оргкомітету. 
Проїзд, добові у дорозі, проживання та добові під час проведення семінару за рахунок організацій, що відряджають.
Внесок за участь у семінарі згідно керівних нормативних документів ФТУ.

Заявки.

Заявки на участь у семінарі, довідки та пропозиції направляти за тел. (050) 765-19-28, (067) 584-67-30 та по e-mail:  zoft@bigmir.net  до 10 січня 2013 року.
Після приїзду в м. Запоріжжя звертатися за адресою: пров. КІМ 2, Центр дозвілля і здоров’я ЗАТ «ЗАЗ» (стадіон «Торпедо»). 
Share this Article on :
 
main3-wrapper
© Copyright Информационно-новостной Портал №1 *о Боевых Искусствах и о Спорте вживую..* работает с 25.12.2010 | Powered by Blogger.com. Rambler's Top100