НОВОСТИ New:

Регламент про Всеукраїнський семінар з підготовки суддів та тренерів з тхеквондо (ВТФ) у розділі пумсе.




Регламент
про Всеукраїнський семінар
 з підготовки суддів та тренерів з тхеквондо (ВТФ)
 у розділі пумсе.

Мета і задачі.

            Основною метою проведення семінару є сприяння розвитку тхеквондо (ВТФ)                    в Україні, ознайомлення з Правилами змагань з тхеквондо (ВТФ) у розділі пумсе                         з доповненнями та поясненнями від 01.01.2014 року; підвищення рівня технічної підготовки та дотримання міжнародних вимог у виконанні пумсе; вирішення будь-яких технічних питань, пов’язаних із виконанням пумсе, виступом на змагання; суддівство; подальше удосконалення організації роботи тренерського та суддівського корпусу.
            Задачі семінару:
-      ознайомити з новою редакцією Правил змагань з тхеквондо (ВТФ) з пумсе,
-      надати суддям організаційну, технічну та методичну допомогу,
-      підвищити кваліфікацію суддів до Чемпіонату України з пумсе 2015 року.
-   атестація суддів пумсе тхеквондо ВТФ.

Час і місце проведення семінару.

            Семінар відбудеться 17-18 січня 2015 року у м. Дніпропетровську за адресою:                     ж/м Сокіл – 2, вул. Космодромна, 7 (Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою). Початок семінару 17 січня о 10.00.

Керівництво проведенням семінару.

            Керівництво здійснюється Федерацією тхеквондо (ВТФ) України. Безпосереднє проведення семінару покладається на суддівську колегію ФТУ (в.о. головного судді тхеквондо ВТФ пумсе Кощеєва О.С.), Дніпропетровську обласну федерацію тхеквондо ВТФ.

Учасники семінару.

            У семінарі беруть участь судді та тренери, направлені обласними (місцевими) осередками федерації тхеквондо (ВТФ) України. Учасники семінару обов’язково повинні мати спортивну форму (добок) та спортивне взуття, а також документ, який підтверджує підготовку з тхеквондо (ВТФ).
            До участі в семінарі допускаються спортсмени різних вікових груп (згідно Правил змагань з пумсе), які мають  відповідну кваліфікаційну категорію та виконують                         всі обов'язкові пумсе своєї вікової групи.
            Окремо, за попередньою заявкою та узгодженням із керівництвом федерації, може буде дозволена участь у семінарі запрошених осіб, які не є членами будь-яких федерацій тхеквондо, не визнаних ВТФ.

Програма семінару.

            У програму семінару включено: вивчення Правил змагань з тхеквондо (ВТФ)                       з пумсе з поясненнями та інтерпретаціями від 01.01.2014 (традиційні та вільні пумсе), практичні заняття з підготовки суддів до Чемпіонату України,  теоретичні та практичні заняття з суддівства традиційних та вільних пумсе, надання організаційної, технічної                  та методичної допомоги тренерам та суддям з пумсе.

Фінансування семінару.

Забезпечення методичними матеріалами, технічними засобами та оренда приміщення – за рахунок оргкомітету.
Проїзд, добові у дорозі, проживання та добові під час проведення семінару                       за рахунок організацій, що відряджають.
Внесок за участь у семінарі згідно керівних нормативних документів ФТУ.

Заявки.

Заявки на участь у семінарі, довідки та пропозиції направляти по e-mail:  UkrainePoomsae@i.ua до 14 січня 2015 року.
Довідки за тел. (050) 68-78-124, (098) 738-78-90 Михайловська Марина Сергіївна.

                           (097) 716-05-69 Пшеничников Павло Миколайович. 


__________________________________________________________________

Приглашаем Вас принять участие во Всеукраинском семинаре по пумсе. В программе проведения запланированы теоретически занятия по судейству классических и вольных пумсе, практические занятия по программе от тэгук—4 до Шипшин,аттестация на судейские категории в разделе пумсе.
Всем участникам будет предоставлен сертификат о прохождении семинара.
Стоимость участия 150 грн.
Заверенный печатью и подписью Регламент будет предоставляться по приезду по требованию.
По вопросам поселения обращаться по тел. (098) 886 71 80 Носак Анатолий.
С ув.Оргкомитет
Share this Article on :
 
main3-wrapper
© Copyright Информационно-новостной Портал №1 *о Боевых Искусствах и о Спорте вживую..* работает с 25.12.2010 | Powered by Blogger.com. Rambler's Top100